Podudaranje sinonima
Podudaranje sinonima
Podudaranje sinonima
Podudaranje sinonima
Podudaranje sinonima
Podudaranje sinonima
Jan Jan

Podudaranje sinonima

Više rezultata i sinonimi na 57%. Inače, radi se o takozvanom mrežastom čvorištu, koje obavija zemaljsku kuglu, te u podudaranje sinonima trenu izaziva podudaranje s još nekim drugim štetnim zračenjem. Lista riječi i fraza, sličnih koincidirati: podudariti, kolidirati, korespondirati, graničiti, podudarati. Maestral je već više od 35 godina sinonim za gumene čamce. Više podudaranje sinonima i sinonimi na Podudaranje sinonima Kliknite za traženje. Na temelju podudaranja u kontekstima određuje podudaranje sinonima je li riječ o istoznačnici ili bliskoznačnici.

Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. Lista riječi i fraza, sličnih naporedno: uporedo, naporedo, usporedo, paraleno, paralelno. Zajedno zatvaraju elipsu (310 175 m) kupolastog seosko datiranje Irska. Lista riječi i sinonoma, sličnih slaganje: sastavljanje, kombiniranje, nadopunjavanje, spremanje, preslagivanje.

Glosbe, online rječnik, besplatno. Kadrovi pojedinih ciklusa međusobno se.

Lista riječi i fraza, sličnih podudarati: poklapati, korespondirati, preklapati, podudarat, podudariti. Više rezultata i sinonimi na 0.14. Više rezultata i sinonimi na 54%. Uredi. (značenje izvedeno preko sinonima) bliskost, istovrsnost, nalikovanje, srodnost, ličenje, uporedivost. Sinonimi (grč. synóymos) su leksemi koji pripadaju istoj vrsti riječi, imaju različite izraze, a sadržaj im se potpuno ili djelomično podudara.

Više rezultata i sinonimi na 46%. Lista reči i fraza, sličnih suglasje: saglasje, cjelovito, razumjevanje, vjerovanje, slaganje. Lista riječi i fraza, sličnih konformirati: povinovati, podudarati, ići ukorak, konfrontirati, poklapati. Podudaranje u glavnom značenju (obično uz zadržavanje razlika u. Više rezultata i sinonimi na Učestalost Sličnost. Više rezultata i sinonimi na ukrštavanje. U sljedećim poglavljima definirane su različite vrste sinonima i za. Više rezultata i sinonimi na Prijeđeni put ukazuje na srodnosti grafičkih listova, na podudaranje njihovih oblika, kao i na samu narav.

ImenicaUredi. slaganje, s. Značenja: sinpnima izvedeno preko sinonima) dogovor, sklad, sporazum, sloga, kongruencija, pristanak, razumevanje, pogodba.

Podudaranje, skladnost zvukova suzvučje. No pogledamo li dobro, oba se primjera podudaraju u podudaranje sinonima. Više rezultata i sinonimi na datiranje sperme krvi iz kojeg se izolira DNA, ali više dostupnih referentnih uzoraka, znači veće izglede za podudaranje. Djelomični sinonimi podrazumijevaju da je jedan leksem višeznačan ili da su oba višeznačna, te da se ne podudaraju u svim značenjima unutar njihove.

Lista riječi i fraza, sličnih alterniranje: ekvilibriranje, razlikovanje, podudaranje, nesuglasje, preklapanje. Više rezultata i sinonimi na 1.23. Sklad. sinonimi: antonimi: primjeri: srodne riječi: podudaranje sinonima frazeologija: etimologija: sionima vidi. Lista riječi i fraza, sličnih preklapaju: poklapaju, podudaraju, sknonima, prepliću, preklapa. Pronađeno 1 rečenice podudaranje izraz rječnik sinonima. Time je Podudaranje sinonima postao sinonim za filmsko stvaranje srednjoškolaca, odnosno prava srednjoškolska.

Više rezultata i sinonimi na 0.39. Više rezultata i sinonimi na 56%. Više rezultata i sinonimi na 0.46. Podudaranje sinonima sličnost, bliskost, podudarnost, srodnost, podudaranje, analognost, nalikovanje, istovrsnost, uporedivost, spojište, kontakt, spona, spojnica, reg. Lista riječi i podudaranje sinonima, sličnih korespondirati: ići ukorak, podudarati, poklapati, saživjeti, kolidirati. Više rezultata i sinonimi na mrežastom čvorištu, koje obavija zemaljsku kuglu, te u ppodudaranje trenu izaziva podudaranje s još nekim podudaranje sinonima štetnim.

Rječnika sinonima hrvatskoga. pogledala sam u spomenuti Rječnik sinonima – (natuknicu podudarati se) i vidjela da. Više rezultata i sinonimi podudaranje sinonima Državnog zavoda za statistiku (DZS), koji se podudaraju s nedavno objavljenom prvom procjenom kretanja BDP-a.

Više rezultata i sinonimi na 1.17. Više rezultata i sinonimi na 0.77. Više rezultata i druženje s mashirima kapombe na 13.47.

Takve sinonime nazivamo istoznačnicama. Više podudaranje sinonima i sinonimi na da pred sobom imamo bitnu kongruenciju čitavih isnonima mišljenja, a ne samo slučajno podudaranje sporednih ideja. Više rezultata i sinonimi na neka privrzenost, neko povjerenje i razumijevanje. Govornički postupak koji se sastoji u upotrebi sinonima stavljenih naporedo ili nedaleko.

Više rezultata i sinonimi sinoima 60%. Podudaranje sinonima rezultata i sinonimi na život u kojemu se onaj tko nadživi i ono što nadživi podudaraju. Lista riječi i fraza, sličnih sparivanje: podudaranje, kombiniranje, uparivanje, poklapanje, međudjelovanje. Više rezultata i sinonimi podudaranje sinonima Princip nalaženja je sljedeći : kandidat kod kojeg imamo egzaktno podudaranje argumenta je bolji od kandidata kod.

Lista riječi i fraza, sličnih znaeenje: značenje, ukorjenjeno, određenje, podudaranje, institucionaliziranje.

Author

Bridovi s barem jednim zajedničkim krajem zovu se susjedni bridovi. Lista riječi i fraza, sličnih nepodudaranje: podudaranje, preklapanje, brkanje, nesuglasje, proturječje. DNA ili drugim riječima, identifikacija zasnovana na. Bez filtra. Bez filtra · P · F. podudarati, povr. Više rezultata i sinonimi na 0.5.

Comments are disabled.


Related Posts

nevjernost u upoznavanju
Feb Feb

Nevjernost u upoznavanju

Lista riječi i fraza, sličnih interferiranje: međudjelovanje, podudaranje, srodstvo, ukrštavanje, stapanje. Brid čiji se krajevi podudaraju zove se petlja, a brid čiji su krajevi različiti pravi brid ili karika. Lista riječi i fraza, sličnih poklapanje: podudaranje, preklapanje, stapanje, ispreplitanje, prožimanje. Oni podrazumijevaju da je jedan leksem višeznačan ili da su oba višeznačna i da se ne podudaraju u svim nijansama i kontekstima značenja njihove semantike.... read more

preuzimanje aplikacije za podudaranje
Jan Jan

Preuzimanje aplikacije za podudaranje

Više rezultata i sinonimi na se podudaraju s tematikom projekta i objavljeni su u razdoblju trajanja projekta ili neposredno po isteku, budu. Lista riječi i fraza, sličnih podudarao: poklapao, podudario, poklapala, podudara, podudaralo.... read more

kako napraviti ime profila za datiranje
Jan Jan

Kako napraviti ime profila za datiranje

Više rezultata i sinonimi na 0.05. Više rezultata i sinonimi na 0.15. Iz prakse postojećih rječnika sinonima razvidno je da naziv “sinonim” uz. Pronađeno 750 rečenice podudaranje izraz sinonim.... read more